Foglaljon

Érkezédi dátum Távozási dátum Felnött Gyerek Csecsemő
Kupon kód (opcionális)

LUXUSSZOBÁK

Szobáink egyedi kialakítású fényűző terek, melyeket kortárs design bútorokkal rendeztünk be, hogy igazi luxusban pihenhessen. A maximális kényelmet King size méretű ágyaink, és a szobákhoz tartozó elegáns fürdőszobák biztosítják.

KIVÁLÓ ÉTELek

Kulináris élmények várják a FABRICA 22 éttermünkben! Magyar és nemzetközi ételeket szolgálunk fel modern megoldásokkal és a fogásokhoz legjobban illő italválasztékkal, a tökéletes gasztronómiai kikapcsolódáshoz.

GYÖNYÖRŰ VÁROS

Töltsön több időt nálunk, és fedezze fel Komárom szépségeit! A Duna-parti város az ország egyik kulturális és idegenforgalmi központja. Elhelyezkedése, természeti látványosságai, történelmi épületei egyedülállók a térségben.

ÜDVÖZÖLJÜK A HOTEL EUROPA-ban, amely kivételes hely a kivételes vendégek számára.

A Hotel EUROPA KOMARNO a városközpontban, a városi park és a zöld oázis közelében található, 5 perc sétára a híres Erzsébet hídtól, amely összeköti Szlovákiát és Magyarországot. A vasútállomás és a buszpályaudvar 15 perces sétával elérhető.

A legközelebbi nemzetközi repülőtér

HU / Budapest Liszt Ferenc Repülőtér 100 km https://www.bud.hu/en
AT / Vienna Schwechat Repülőtér 149 km https://www.viennaairport.com
SK / Bratislava M.R. Štefánika 99 km https://www.bts.aero/en/

Üdvözöljük a modern, elegáns Hotel Europa szállodában, a játékok, a szórakozás, valamint a finom ételek és italok világában.
A Hotel Europa csapata nagyszerű élményeket, kellemes időtöltést és varázslatos álmokat kíván.

Kivételes hely kivételes vendégek számára.

48 dizájnosan berendezett szoba a „varázslatos álmok” koncepciójával a régi mesterek műhelyéből származó kényelmes matracokon biztosítja a kényelmes alvást és pihenést az egész tartózkodás alatt.

FABRICA 22 ÉTTEREM

A FABRICA 22 étterem közös örökségünk a régi hajógyári időkből. A belső tér ipari, és úgy lett kialakítva, hogy valóban az ipar városában érezzük magunkat. Szezonális specialitásokat és az európai konyha népszerű ételeit kínálja.

PROGRAMOK