Adatvédelmi irányelvek

Frissítve: 2022-09-21

Hotel Europa. („mi”, „mi” vagy „minket”) elkötelezett az Ön adatainak védelme mellett. Ez az Adatvédelmi szabályzat elmagyarázza, hogy a Hotel Europa hogyan gyűjti, használja és adja ki az Ön személyes adatait.

Ez az Adatvédelmi szabályzat a https://hoteleuropa.sk/ weboldalunkra, valamint a hozzá tartozó aldomainekre (együttesen „Szolgáltatásunk”) vonatkozik. A Szolgáltatásunkhoz való hozzáféréssel vagy annak használatával Ön jelzi, hogy elolvasta, megértette és elfogadja az Ön személyes adatainak a jelen Adatvédelmi szabályzatban és a Szolgáltatási feltételeinkben leírtak szerinti gyűjtését, tárolását, felhasználását és közzétételét.

Meghatározások és kulcsfogalmak

A jelen Adatvédelmi irányelvek esetében:

 • Cookie: egy weboldal által generált és az Ön böngészője által elmentett kis mennyiségű adat. A böngésző azonosítására, analitikai adatok szolgáltatására, az Önre vonatkozó információk, például a nyelvi preferenciák vagy a bejelentkezési adatok megjegyzésére szolgál.
 • Vállalat: amikor ez a szabályzat a „vállalat”, „mi”, „minket” vagy „miénk” kifejezéseket említi, az a Lucky Seven sro, Nám. gen. gen. M. R. Štefánika 1945 01 Komárno Szlovákia, amely a jelen Adatvédelmi szabályzat értelmében felelős az Ön adataiért.
 • Ország: ahol a Hotel Europa vagy a Hotel Europa tulajdonosainak/alapítóinak székhelye található, ebben az esetben Szlovákia .
 • Ügyfél: az a vállalat, szervezet vagy személy, amelyik a Hotel Europa szolgáltatás használatára jelentkezik, hogy a fogyasztókkal vagy a szolgáltatás felhasználóival való kapcsolatokat kezelje.
 • Eszköz: bármilyen internetre csatlakoztatott eszköz, például telefon, táblagép, számítógép vagy bármilyen más eszköz, amely a Hotel Europa látogatására és a szolgáltatások használatára használható.
 • IP-cím: Minden, az internethez csatlakozó eszközhöz egy számot rendelnek, amelyet internetprotokoll (IP) címnek neveznek. Ezeket a számokat általában földrajzi blokkokban osztják ki. Az IP-cím gyakran használható annak a helynek az azonosítására, ahonnan az eszköz az internethez csatlakozik.
 • Személyzet: azokra a személyekre vonatkozik, akik a Hotel Europa alkalmazásában állnak, vagy akik szerződés alapján valamelyik fél nevében szolgáltatást végeznek.
 • Személyes adat: minden olyan információ, amely közvetlenül, közvetve vagy más információval összefüggésben – beleértve a személyi azonosító számot is – lehetővé teszi egy természetes személy azonosítását vagy azonosíthatóságát.
 • Szolgáltatás: a Hotel Europa által nyújtott, a vonatkozó feltételekben (ha van ilyen) és ezen a platformon leírt szolgáltatásra vonatkozik.
 • Harmadik fél szolgáltatása: a hirdetőkre, versenyek szponzoraira, promóciós és marketingpartnerekre és másokra utal, akik tartalmat biztosítanak számunkra, vagy akiknek termékei vagy szolgáltatásai szerintünk érdekelhetik Önt.
 • Weboldal: A Hotel Europa honlapja, amely ezen az URL címen érhető el: https://hoteleuropa.sk/.
 • Ön: a Hotel Europa által a Szolgáltatások használatára regisztrált személy vagy szervezet.

Milyen adatokat gyűjtünk?

Információkat gyűjtünk Öntől, amikor meglátogatja szolgáltatásunkat, regisztrál, megrendelést ad le, feliratkozik hírlevelünkre, válaszol egy felmérésre vagy kitölt egy űrlapot.

 • Név / felhasználónév
 • Email címek

Hogyan használjuk fel az általunk gyűjtött információkat?

Az Öntől gyűjtött információkat az alábbi módokon használhatjuk fel:

 • Az Ön élményének személyre szabása (az Ön adatai segítenek nekünk abban, hogy jobban tudjunk reagálni az Ön egyéni igényeire)
 • Szolgáltatásaink javítása (folyamatosan igyekszünk javítani szolgáltatási kínálatunkat az Öntől kapott információk és visszajelzések alapján).
 • Az ügyfélszolgálat javítása (az Ön információi segítenek nekünk abban, hogy hatékonyabban tudjunk reagálni az Ön ügyfélszolgálati kéréseire és támogatási igényeire).
 • Tranzakciók feldolgozása
 • Versenyek, promóciók, felmérések vagy egyéb webhelyfunkciók adminisztrálása céljából.
 • Rendszeres e-mailek küldése

Mikor használunk fel harmadik féltől származó ügyféladatokat?

Amikor Ön kapcsolatba lép velünk, bizonyos információkat kapunk a harmadik felektől. Például, amikor Ön elküldi nekünk e-mail címét, hogy jelezze érdeklődését az ügyfelünkké válás iránt, információkat kapunk egy harmadik féltől, amely automatikus csalásfelderítési szolgáltatásokat nyújt számunkra. Alkalmanként olyan információkat is gyűjtünk, amelyeket a közösségi média webhelyeken nyilvánosan elérhetővé tesznek. Ön szabályozhatja, hogy a közösségi médiás webhelyek mennyi adatát hozzák nyilvánosságra, ha ellátogat ezekre a webhelyekre, és megváltoztatja adatvédelmi beállításait.

Megosztjuk az általunk gyűjtött információkat harmadik felekkel?

Az általunk gyűjtött személyes és nem személyes adatokat megoszthatjuk harmadik felekkel, például hirdetőkkel, versenyek szponzoraival, promóciós és marketingpartnerekkel, valamint másokkal, akik a tartalmainkat biztosítják, vagy akiknek termékei vagy szolgáltatásai szerintünk érdekelhetik Önt. Megoszthatjuk azokat jelenlegi és jövőbeli kapcsolt vállalatainkkal és üzleti partnereinkkel is, és ha fúzióban, eszközértékesítésben vagy más üzleti átszervezésben veszünk részt, akkor az Ön személyes és nem személyes adatait is megoszthatjuk vagy átadhatjuk az érdekeltségi jogutódainknak.

Megbízható harmadik fél szolgáltatókat bízhatunk meg funkciók ellátásával és szolgáltatások nyújtásával, például szervereink és szolgáltatásaink tárhelyével és karbantartásával, adatbázis tárolásával és kezelésével, e-mail kezeléssel, tárolási marketinggel, hitelkártya feldolgozással, ügyfélszolgálattal és a platformunkon keresztül megvásárolható termékek és szolgáltatások megrendeléseinek teljesítésével. Valószínűleg megosztjuk az Ön személyes adatait és esetleg néhány nem személyes adatot ezekkel a harmadik felekkel, hogy lehetővé tegyük számukra, hogy ezeket a szolgáltatásokat számunkra és az Ön számára elvégezzék.

Megoszthatjuk naplófájljaink adatainak egy részét, beleértve az IP-címeket is, elemzési célokra harmadik felekkel, például webelemző partnerekkel, alkalmazásfejlesztőkkel és hirdetési hálózatokkal. Ha az Ön IP-címe megosztásra kerül, az általános helymeghatározás és egyéb technikai adatok becslésére használható, mint például a kapcsolódási sebesség, az, hogy Ön egy megosztott helyen látogatta-e a szolgáltatást, és a szolgáltatás meglátogatásához használt eszköz típusa. Összesíthetik a hirdetéseinkre és a szolgáltatáson látottakra vonatkozó információkat, majd auditálást, kutatást és jelentéstételt végezhetnek számunkra és a hirdetőink számára.

Az Önre vonatkozó személyes és nem személyes adatokat kormányzati vagy bűnüldözési tisztviselőknek vagy magánfeleknek is felfedhetjük, ha saját belátásunk szerint szükségesnek vagy megfelelőnek tartjuk, hogy követelésekre, jogi eljárásokra (beleértve az idézéseket) válaszoljunk, hogy megvédjük a saját vagy harmadik fél jogait és érdekeit, a nyilvánosság vagy bármely személy biztonságát, hogy megelőzzünk vagy megállítsunk bármilyen illegális, etikátlan vagy jogilag követelhető tevékenységet, vagy hogy egyébként megfeleljünk az alkalmazandó bírósági végzéseknek, törvényeknek, szabályoknak és előírásoknak.

Hol és mikor gyűjtenek információkat az ügyfelektől és a végfelhasználóktól?

Az Ön által megadott személyes adatokat gyűjtjük. A fent leírtak szerint harmadik felektől is kaphatunk Önről személyes adatokat.

Hogyan használjuk az Ön e-mail címét?

Azzal, hogy megadja e-mail címét ezen a weboldalon, beleegyezik, hogy e-maileket kapjon tőlünk. Bármelyik e-mail listán való részvételét bármikor lemondhatja az adott e-mailben található leiratkozási linkre vagy más leiratkozási lehetőségre kattintva. Csak olyan személyeknek küldünk e-maileket, akik közvetlenül vagy egy harmadik fél révén engedélyezték, hogy kapcsolatba lépjünk velük. Nem küldünk kéretlen kereskedelmi e-maileket, mert mi is ugyanúgy utáljuk a spameket, mint Ön. Az e-mail cím megadásával Ön azt is elfogadja, hogy engedélyezi számunkra az e-mail címének használatát ügyfélcélzásra olyan oldalakon, mint a Facebook, ahol egyedi hirdetéseket jelenítünk meg olyan konkrét személyeknek, akik hozzájárultak ahhoz, hogy kommunikációt kapjanak tőlünk. A kizárólag a megrendelés feldolgozása oldalon keresztül megadott e-mail címeket kizárólag a megrendelésével kapcsolatos információk és frissítések küldésére használjuk. Ha azonban Ön ugyanazt az e-mail címet más módon adta meg nekünk, akkor azt a jelen szabályzatban meghatározott bármelyik célra felhasználhatjuk. Megjegyzés: Ha bármikor le szeretne iratkozni a jövőbeni e-mailekről, minden egyes e-mail alján részletes leiratkozási utasításokat talál.

Továbbíthatják-e az adataimat más országokba?

Szlovákiában vagyunk bejegyezve. A weboldalunkon keresztül, az Önnel való közvetlen interakciókon keresztül vagy a segítő szolgáltatásaink igénybevételéből gyűjtött adatokat időről időre továbbíthatjuk irodáinknak vagy személyzetünknek, illetve harmadik feleknek, amelyek a világ minden táján találhatók, és a világ bármely pontján megtekinthetők és tárolhatók, beleértve olyan országokat is, amelyekben nem rendelkeznek az ilyen adatok felhasználását és továbbítását szabályozó, általánosan alkalmazandó törvényekkel. Az alkalmazandó jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben, a fentiek bármelyikének használatával Ön önkéntesen hozzájárul az ilyen adatok határokon átnyúló továbbításához és tárolásához.

Biztonságosak a szolgáltatásunkon keresztül gyűjtött információk?

Óvintézkedéseket teszünk az Ön adatainak biztonsága érdekében. Fizikai, elektronikus és vezetői eljárásokkal segítjük az adatok védelmét, a jogosulatlan hozzáférés megakadályozását, az adatbiztonság fenntartását és az Ön adatainak helyes felhasználását. Azonban sem az emberek, sem a biztonsági rendszerek nem bolondbiztosak, beleértve a titkosítási rendszereket is. Ezenkívül az emberek szándékosan elkövethetnek bűncselekményeket, hibázhatnak, vagy nem tarthatják be az irányelveket. Ezért, bár ésszerű erőfeszítéseket teszünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében, nem tudjuk garantálni azok abszolút biztonságát. Ha az alkalmazandó jog bármilyen nem kikövetelhető kötelezettséget ír elő az Ön személyes adatainak védelmére, Ön elfogadja, hogy a szándékos vétség lesz az a mérce, amely alapján mérni fogjuk a kötelezettségünknek való megfelelésünket.

Frissíthetem vagy javíthatom az adataimat?

A velünk fennálló kapcsolatától függ, hogy milyen jogai vannak az általunk gyűjtött információk frissítésének vagy helyesbítésének kérésére. A személyzet a belső vállalati foglalkoztatási szabályzatunkban részletezettek szerint frissítheti vagy javíthatja adatait. Az ügyfeleknek joguk van kérni a személyazonosításra alkalmas információk bizonyos felhasználásainak és nyilvánosságra hozatalának korlátozását az alábbiak szerint. Felveheti velünk a kapcsolatot annak érdekében, hogy (1) frissítse vagy javítsa személyazonosításra alkalmas adatait, (2) megváltoztassa a tőlünk kapott kommunikációval és egyéb információkkal kapcsolatos preferenciáit, vagy (3) törölje az Önről a rendszereinkben tárolt személyazonosításra alkalmas adatokat (a következő bekezdésre is figyelemmel), a fiókja törlésével. Az ilyen frissítések, javítások, módosítások és törlések nem lesznek hatással az általunk fenntartott egyéb információkra, illetve azokra az információkra, amelyeket a jelen Adatvédelmi irányelvvel összhangban harmadik feleknek adtunk át az ilyen frissítést, javítást, módosítást vagy törlést megelőzően. Az Ön adatainak védelme és biztonsága érdekében ésszerű lépéseket tehetünk (például egyedi jelszót kérhetünk) az Ön személyazonosságának ellenőrzése érdekében, mielőtt hozzáférést biztosítanánk Önnek a profiljához, vagy javításokat végeznénk. Ön felelős az egyedi jelszava és fiókadatai titkosságának mindenkori megőrzéséért. Tudnia kell, hogy technikailag nem lehetséges az Ön által megadott információk minden egyes bejegyzésének eltávolítása a rendszerünkből. A rendszerünk biztonsági mentésének szükségessége, hogy megvédjük az információkat a véletlen elvesztéstől, azt jelenti, hogy az Ön adatainak egy másolata nem törölhető formában is létezhet, amelyet nehéz vagy lehetetlen lesz számunkra megtalálni. Az Ön kérésének beérkezését követően haladéktalanul frissítjük, javítjuk, módosítjuk vagy töröljük az általunk aktívan használt adatbázisokban és más, könnyen kereshető adathordozókon tárolt valamennyi személyes adatot, amint és amilyen mértékben ez ésszerűen és technikailag megvalósítható. Ha Ön végfelhasználó, és szeretné frissíteni, törölni vagy megkapni az Önről tárolt adatainkat, akkor ezt megteheti, ha kapcsolatba lép azzal a szervezettel, amelynek Ön az ügyfele.

Személyzet

Ha Ön munkavállalónk vagy pályázónk, akkor az Ön által önkéntesen megadott információkat gyűjtjük. Az összegyűjtött információkat humánerőforrás célokra használjuk fel, hogy a munkavállalóknak járó juttatásokat kezeljük, és a jelentkezőket átvilágítsuk. Ön kapcsolatba léphet velünk, hogy (1) frissítse vagy javítsa adatait, (2) megváltoztassa a tőlünk kapott kommunikációval és egyéb információkkal kapcsolatos preferenciáit, vagy (3) nyilvántartást kapjon az Önnel kapcsolatos információinkról. Az ilyen frissítések, javítások, változások és törlések nem lesznek hatással az általunk fenntartott egyéb információkra, illetve azokra az információkra, amelyeket az ilyen frissítés, javítás, változás vagy törlés előtt a jelen Adatvédelmi irányelvvel összhangban harmadik félnek átadtunk.

Vállalkozás eladása

Fenntartjuk a jogot arra, hogy az adatokat harmadik félnek átadjuk abban az esetben, ha eladjuk, egyesülünk vagy más módon átruházzuk az összes vagy lényegében az összes eszközünket vagy bármelyik Vállalati kapcsolt vállalkozásunkat (az itt meghatározottak szerint), vagy a mi vagy bármelyik Vállalati kapcsolt vállalkozásunk azon részét, amelyre a Szolgáltatás vonatkozik, vagy abban az esetben, ha megszűnünk, vagy csődeljárás, átszervezés vagy hasonló eljárás keretében beadványt nyújtunk be, vagy beadványt nyújtottak be ellenünk, feltéve, hogy a harmadik fél vállalja, hogy betartja a jelen Adatvédelmi szabályzat feltételeit.

Partnerek

Az Önre vonatkozó információkat (beleértve a személyes adatokat is) továbbíthatjuk vállalati kapcsolt vállalkozásainknak. A jelen Adatvédelmi szabályzat alkalmazásában a „Vállalati kapcsolt vállalkozás” bármely olyan személyt vagy szervezetet jelent, amely közvetlenül vagy közvetve, tulajdonjog vagy egyéb módon irányít, irányításunk alatt áll vagy közös irányítás alatt áll velünk. Az Önre vonatkozó, általunk a Vállalati kapcsolt vállalkozásainknak átadott bármely információt a Vállalati kapcsolt vállalkozások a jelen Adatvédelmi szabályzat feltételeinek megfelelően kezelnek.

Mennyi ideig őrizzük meg az Ön adatait?

Az Ön adatait csak addig őrizzük meg, amíg szükségünk van rájuk, hogy szolgáltatást nyújtsunk Önnek és teljesítsük a jelen szabályzatban leírt célokat. Ez vonatkozik mindazokra is, akikkel megosztjuk az Ön adatait, és akik a nevünkben szolgáltatásokat végeznek. Ha már nincs szükségünk az Ön adataira, és nincs szükségünk arra, hogy megőrizzük azokat a jogi vagy szabályozási kötelezettségeink teljesítése érdekében, akkor vagy eltávolítjuk azokat a rendszereinkből, vagy személytelenítjük azokat, hogy ne tudjuk Önt azonosítani.

Hogyan védjük az Ön adatait?

Számos biztonsági intézkedést alkalmazunk az Ön személyes adatainak biztonsága érdekében, amikor Ön megrendelést ad le, vagy személyes adatait megadja, elküldi, vagy hozzáfér személyes adataihoz. Biztonságos szerver használatát kínáljuk. Minden megadott érzékeny/hiteles információt Secure Socket Layer (SSL) technológián keresztül továbbítunk, majd titkosítva a fizetési átjáró szolgáltatóink adatbázisába, hogy csak azok férhessenek hozzá, akiknek különleges hozzáférési joguk van az ilyen rendszerekhez, és kötelesek az információkat bizalmasan kezelni. A tranzakciót követően az Ön személyes adatai (hitelkártyák, társadalombiztosítási számok, pénzügyi adatok stb.) soha nem maradnak a fájlokban. Nem tudjuk azonban biztosítani vagy garantálni az Ön által nekünk továbbított információk abszolút biztonságát, illetve nem tudjuk garantálni, hogy a Szolgáltatásban található adataihoz nem lehet hozzáférni, azokat nem lehet nyilvánosságra hozni, megváltoztatni vagy megsemmisíteni a fizikai, technikai vagy vezetői biztosítékaink bármelyikének megsértése miatt.

Vonatkozó jog

A jelen Megállapodásra és a szolgáltatásunk Ön általi használatára Szlovákia törvényei az irányadók, kivéve a kollíziós szabályokat. Szolgáltatásunk használatára más helyi, állami, nemzeti vagy nemzetközi jogszabályok is vonatkozhatnak.

Az Ön beleegyezése

Szolgáltatásunk használatával, fiók regisztrálásával vagy vásárlással Ön elfogadja a jelen Adatvédelmi szabályzatot.

Linkek más weboldalakra

A jelen Adatvédelmi szabályzat kizárólag a Szolgáltatásokra vonatkozik. A Szolgáltatások tartalmazhatnak olyan weboldalakra mutató linkeket, amelyeket nem a . Nem vállalunk felelősséget az ilyen weboldalak tartalmáért, pontosságáért vagy az ott kifejtett véleményekért, és az ilyen weboldalakat nem vizsgáljuk, felügyeljük vagy ellenőrizzük pontosságuk vagy teljességük tekintetében. Kérjük, ne feledje, hogy amikor a Szolgáltatásokról egy link segítségével egy másik weboldalra lép át, adatvédelmi szabályzatunk már nem lesz érvényben. Az Ön böngészése és interakciója bármely más weboldalon, beleértve azokat is, amelyek a mi platformunkon linkkel rendelkeznek, az adott weboldal saját szabályai és irányelvei szerint történik. Az ilyen harmadik felek saját sütiket vagy más módszereket használhatnak az Önre vonatkozó információk gyűjtésére.

Sütik

„Sütiket” használunk, hogy azonosítsuk a weboldalunk azon területeit, amelyeket Ön meglátogatott. A cookie egy kis adat, amelyet az Ön számítógépén vagy mobileszközén tárol a webböngészője. A Cookie-kat arra használjuk, hogy személyre szabjuk a weboldalunkon megjelenő Tartalmat. A legtöbb webböngésző beállítható úgy, hogy letiltsa a Cookie-k használatát. Ha azonban letiltja a Cookie-kat, előfordulhat, hogy nem vagy nem megfelelően tudja elérni a weboldalunk funkcióit. Soha nem helyezünk el személyazonosításra alkalmas információkat a Cookie-kban.

Gyermekek adatvédelme

Nem szólítunk meg senkit 13 éves kor alatt. Tudatosan nem gyűjtünk személyazonosításra alkalmas adatokat 13 év alattiaktól. Ha Ön szülő vagy gyám, és tudomása van arról, hogy gyermeke személyes adatokat adott meg nekünk, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Ha tudomást szerzünk arról, hogy szülői beleegyezés ellenőrzése nélkül 13 év alatti személytől gyűjtöttünk Személyes adatokat, lépéseket teszünk annak érdekében, hogy eltávolítsuk az adott információt a szervereinkről.

Adatvédelmi szabályzatunk változásai

Ha úgy döntünk, hogy megváltoztatjuk adatvédelmi szabályzatunkat, akkor ezeket a változtatásokat közzétesszük ezen az oldalon, és/vagy frissítjük az alábbi adatvédelmi szabályzat módosításának dátumát.

Harmadik fél által nyújtott szolgáltatások

Megjeleníthetünk, tartalmazhatunk vagy elérhetővé tehetünk harmadik féltől származó tartalmat (beleértve az adatokat, információkat, alkalmazásokat és egyéb termékszolgáltatásokat), vagy linkeket biztosíthatunk harmadik fél weboldalaira vagy szolgáltatásaira („Harmadik fél szolgáltatásai”).

Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy nem vállalunk felelősséget a harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokért, beleértve azok pontosságát, teljességét, időszerűségét, érvényességét, szerzői jogi megfelelőségét, jogszerűségét, tisztességességét, minőségét vagy bármely más szempontját. Nem vállalunk és nem vállalunk semmilyen felelősséget vagy felelősséget Önnel vagy bármely más személlyel vagy szervezettel szemben a Harmadik fél szolgáltatásaiért.

A harmadik felek szolgáltatásai és az azokra mutató linkek kizárólag az Ön kényelmét szolgálják, és Ön kizárólag saját felelősségére és az ilyen harmadik felek általános szerződési feltételeinek megfelelően fér hozzá és használja azokat.

Facebook Pixel

A Facebook pixel egy elemzési eszköz, amely lehetővé teszi, hogy mérje a hirdetések hatékonyságát azáltal, hogy megérti az emberek által a weboldalán végzett műveleteket. A pixelt a következőkre használhatja: Biztosítani, hogy hirdetései a megfelelő embereknek jelenjenek meg. A Facebook pixel információkat gyűjthet az Ön eszközéről, amikor használja a szolgáltatást. A Facebook pixel olyan információkat gyűjt, amelyeket az adatvédelmi irányelvekkel összhangban tárol.

Nyomkövető technológiák

Google Maps APIs

A Google Maps API egy olyan robusztus eszköz, amellyel egyéni térképet, kereshető térképet, bejelentkezési funkciókat, a helyszínnel szinkronizált élő adatok megjelenítését, útvonaltervezést vagy mashupot lehet létrehozni, hogy csak néhányat említsünk.

A Google Maps API biztonsági okokból adatokat gyűjthet Önről és az Ön eszközéről.

A Google Maps API az adatvédelmi irányelveknek megfelelően gyűjti az adatokat.

Sütik

Sütiket használunk szolgáltatásunk teljesítményének és funkcionalitásának fokozására, de ezek használata nem elengedhetetlen. Ezen sütik nélkül azonban bizonyos funkciók, például a videók nem lesznek elérhetők, vagy minden alkalommal, amikor meglátogatja a szolgáltatásunkat, be kell adnia a bejelentkezési adatait, mivel nem tudnánk megjegyezni, hogy korábban bejelentkezett.

Munkamenetek

A „munkameneteket” arra használjuk, hogy azonosítsuk weboldalunk azon területeit, amelyeket Ön meglátogatott. A munkamenet egy kis adat, amelyet a webböngészője tárol a számítógépén vagy mobileszközén.

Tájékoztatás az általános adatvédelmi rendeletről (GDPR)

Előfordulhat, hogy adatokat gyűjtünk és használunk Öntől, ha Ön az Európai Gazdasági Térségből (EGT) származik, és adatvédelmi szabályzatunk ezen részében pontosan elmagyarázzuk, hogyan és miért gyűjtjük ezeket az adatokat, és hogyan védjük ezeket az adatokat a másolástól vagy a helytelen felhasználástól.

Mi a GDPR?

A GDPR az egész EU-ra kiterjedő adatvédelmi törvény, amely szabályozza, hogy az uniós lakosok adatait hogyan védik a vállalatok, és fokozza az uniós lakosok személyes adataik feletti ellenőrzését.

Mi a személyes adat?

Minden olyan adat, amely azonosítható vagy azonosított személyre vonatkozik. A GDPR az információk széles spektrumát öleli fel, amelyek önmagukban vagy más információkkal kombinálva felhasználhatók egy személy azonosítására. A személyes adatok túlmutatnak egy személy nevén vagy e-mail címén. Néhány példa: pénzügyi információk, politikai vélemények, genetikai adatok, biometrikus adatok, IP-címek, fizikai cím, szexuális irányultság és etnikai hovatartozás. Az adatvédelmi elvek olyan követelményeket tartalmaznak, mint például:

 • Az összegyűjtött személyes adatokat tisztességes, jogszerű és átlátható módon kell feldolgozni, és csak olyan módon szabad felhasználni, amelyet egy személy ésszerűen elvárhat.
 • Személyes adatokat csak meghatározott cél érdekében szabad gyűjteni, és azokat csak erre a célra szabad felhasználni. A szervezeteknek a gyűjtéskor meg kell határozniuk, hogy miért van szükségük a személyes adatokra.
 • A személyes adatokat csak a céljuk eléréséhez szükséges ideig szabad tárolni.
 • A GDPR hatálya alá tartozó személyeknek joguk van hozzáférni a saját személyes adataikhoz. Emellett kérhetik adataik másolatát, valamint kérhetik adataik frissítését, törlését, korlátozását vagy más szervezethez való áthelyezését.

Miért fontos a GDPR?

A GDPR új követelményeket támaszt azzal kapcsolatban, hogy a vállalatoknak hogyan kell védeniük az általuk gyűjtött és feldolgozott személyes adatokat. A szabályok betartásának tétjét is megemeli azáltal, hogy fokozza a végrehajtást és nagyobb bírságokat szab ki a szabályok megsértése esetén. Ezeken a tényeken túlmenően egyszerűen ez a helyes dolog. A Help Scoutnál határozottan hiszünk abban, hogy az Ön adatvédelme nagyon fontos, és már most is olyan szilárd biztonsági és adatvédelmi gyakorlatokat alkalmazunk, amelyek túlmutatnak az új rendelet követelményein.

Az érintettek egyéni jogai – adatokhoz való hozzáférés, hordozhatóság és törlés

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsük ügyfeleinket a GDPR által előírt, az érintettek jogaira vonatkozó követelmények teljesítésében. Minden személyes adatot teljes mértékben ellenőrzött, a DPA-nak megfelelő szolgáltatóknál dolgozunk fel vagy tárolunk. Minden beszélgetést és személyes adatot legfeljebb 6 évig tárolunk, kivéve, ha fiókját törlik. Ebben az esetben az összes adatot a Szolgáltatási feltételek és az Adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően megsemmisítjük, de 60 napnál tovább nem tartjuk meg.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ha Ön uniós ügyfelekkel dolgozik, akkor biztosítani kell számukra a személyes adatokhoz való hozzáférést, azok frissítését, lekérdezését és eltávolítását. Megértettük! Kezdettől fogva önkiszolgáló szolgáltatásként állítottuk be, és mindig hozzáférést biztosítottunk Önnek az adataihoz és az ügyfelei adataihoz. Ügyfélszolgálati csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy megválaszolja az API-val való munkával kapcsolatos kérdéseit.

Kapcsolatfelvétel

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van.

 • E-mailben: info@gameworldeuropa.com
 • Telefonszámon keresztül: +421 35 3234 444
 • Ezen a linken keresztül: https://hoteleuropa.sk/contact/
 • Ezen a címen keresztül: Nám. gen. M. R. Štefánika 1945 01 Komárno Szlovákia